O studiju | UPBiro.me
266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-266,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

O nama

UP Biro je arhitektonski studio iz Bara, koji je 2018. godine osnovala arhitektica Andrea Pajković. UP Biro svoje projekte i dizajn bazira na sistemima prostora i atmosfere koji nude različita iskustva za korisnike prostora. Pristup projektovanju u svakoj prilici je jedinstven, cjelovit i adekvatan lokaciji i zahtjevima klijenata. UP Biro studio je licenciran za izradu svih vrsta arhitektonskih projekata, a kroz svoju praksu do sada je isprojektovao i realizovao značajan broj arhitektonskih i enterijerskih projekata.

UP Biro je pored svog tima mladih i posvećenih arhitekata razvio snažnu i povjerljivu mrežu saradnika, koja je spremna adekvatno odgovoriti na sve izazove koje pruža razvoj projekata arhitektonske prakse.
Dosadašnje stečeno iskustvo i znanja, kao i svakodnevni rad i edukacija našeg tima su garancija našim klijentima da možemo proizvesti kvalitetna i unikatna arhitektonska rješenja, i učiniti našu saradnju prijatnom i produktivnom.

UP Biro – Tim

Andrea Pajković

Arhitekta

Dejan Folić

Arhitekta

Senad Aručević

Arhitekta

Vanja Gojić

Arhitekta

Dino Ličina

Arhitekta saradnik