Usluge | UPBiro.me
223
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-223,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

PROJEKTOVANJE

Na osnovu projektnog zadatka investitora poštujući zakonsku regulativu naš tim se bavi projektovanjem svih vrsta objekata. Svakom projektu posvjećujemo posebnu pažnju, razvijajući koncept rješenja koji je prilagođen vrsti objekta, lokaciji na kojoj se objekat nalazi kao i posebnim zahtjevima investitora. Naš tim pruža usluge izrade svih vrsta projekata, koje potpisuju stručna lica sa svim potrebnim licencama.

UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

Detaljan izbor materijala, namještaja, opreme i dekora. Izrada fotorealistične vizualizacije u programima Archi Cad, 3D Max, Sketch up i Lumion koji pomažu klijentu da vizualizuje projektovano arhitektonsko rješenje.

STRUČNI NADZOR

Projektantski nadzor je nadzor u pogledu pojedinosti oblikovanja i izvođenja. Obaveza arhitekte za obavljanje projektantskog nadzora podrazumijeva kontrolu procesa izgradnje objekta u skladu sa projektom, definisanje materijala, opreme i namještaja sa klijentom.

DIZAJN ENTERIJERA

Savremenim i kreativnim pristupom trudimo se svaki enterijer učiniti jedinstvenim, isti prilagoditi potrebama investitora čineći ga ugodnim za život, rad i boravak ljudi. Kroz pažljiv odabir materijala i rješavanje detalja svaki naš projekat postaje jedinstvena priča koja skladom funkcije i materijalizacije pruža maksimalan užitak njegovim korisnicima.

IZVOĐENJE ENTERIJERA

Naš tim je formirao mrežu profesionalnih i pouzdanih saradnika i partnera koji su u mogućnosti ispoštovati sve zahtjeve našeg projektnog tima i investitora, realizujući naše ideje kvalitetno, brzo i efikasno. Izvođenje enterijera pod rukovodstvom našeg studija funkcioniše po sistemu „ključ u ruke“, a svakom projektu se posvećujemo sa velikom pažnjom kako bismo u zadatim rokovima i kvalitetno realizovali projekte enterijera. Takodje nudimo usluge vođenja investicija i konsaltinga.

LEGALIZACIJA OBJEKATA

Nudimo mogućnost izrade projekata postojećih objekata za potrebe legalizacije bespravno sagrađenih objekata, na osnovu Zakona o planiranju i izgradnji objekata. Takođe nudimo i mogućnost konsultacija o načinu i pristupu izrade tehničke dokumentacije, kao i praćenja kompletne procedure o regulisanju tehničke dokumnetacije za potrebe legalizacije objekata.