Gavrilo Vuković | UPBiro.me
352
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-352,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Gavrilo Vuković

Arhitekta

Rođen je 1991. godine u Podgorici, gdje završava specijalističke studije na Arhitektonskom fakultetu 2014. godine sa radom „Kazneno popravni centar – Podgorica“. Trenutno završava postdiplomske studije na Fakultet za Politehniku u Podgorici. U toku studija i u praksi je učestovao na brojim radionicama, izložbama i konkursima u Crnoj Gori i inostranstvu. Od 2014. godine je osnivač i član URBAR-a, organizacije koja kroz različite projekte i saradnje teži unapređenju i poboljšanju urbane sredine.

Član je Saveza arhitekata Crne Gore, a od 2018. godine posjeduje licencu ovlašćenog inženjera za obavljanje djelatnosti izrade tehničke dokumentacije i građenja objekata. Gavrilo posjeduje višegodišnje iskustvo u arhitektonskom projektovanju i dizajnu enterijera, u okviru kojeg je projektovao i realizovao rezidencijalne, poslovne i turističke objekte. Dio je UP biro tima od osnivanja studija.